Саветујте своје рођаке и пријатеље да читају овај портал.

ПРИБОЈСКИ ЖУРНАЛИСТА: Где Шапић дође, епидемија нестајеЈуче је у Прибоју гостовао Александар Шапић, бивши врхунски ватерполиста, човек који је поред активног спортског живота (свакодневни тренинзи, припреме, путовања, утакмице) нашао времена да докторира на Универзитету Унион, а његова докторска дисертација је била оспоравана као плагијат. Универзитет Унион се није оглашавао, ни да потврди ни да демантује те тврдње.


Био је члан ДС за време владавине те странке, да би 2010. основао своју странку Пулс Србије. Међутим да не би морао поново прикупљати десет хиљада потписа за оснивање нове странке, што није тако једноставно за тако непопуларне странке, мења име прве партије и тиме оснива другу. 2018. године је основао своју нову странку, или патриотски блок, СПАС.


Од 2012. је председник општине Нови Београд. Све време опозиционог деловања био је под нападима СНС чланства, да би 2021. године одлучио да постане члан исте странке.


Његово гостовање у Прибоју не би било необично, јер становници Србије су навикли на путујући циркус СНС где људи из различитих места путују страначким аутобусима у места за која неки од њих ни не знају на карти где се налазе, а све то да би се створио привид огромне подршке народа СНС-у и савременом аутократи Вучићу.


Тако је и у Прибоју јуче било. Људи којима је СНС нешто дала, морали су оставити све своје обавезе и страх од ковид-19 и доћи да аплаудирају, мимо своје воље, једном таквом људском (не)карактеру. И, дакле, све то не би било необично да са медија истовремено не иде ковид бомбардовање на обичан свет, апелује се на људе да малтене немају друштвени живот нити састанчења на кафама или прославама. Ако вам партија нешто да, даје вам по принципу зеленаша. Морате се ставити на располагање партији, и више нисте слободни јер немате слободу говора нити избора. Али свако нађе своју рачуницу вероватно.


Поставља се питање, како то да се грми на људе који седну да попију кафу а предизборно митинговање нико не спомиње а камоли да оспорава? Како то да се за повећање броја заражених ковидом-19 окривљују неодговорни људи из угоститељских објеката и са свадби, а митинговању се гледа кроз прсте?


И да, Прибој није уз Вучића као што пише на тој трибини. Мањина не може представљати вољу целе популације. Џаба сте кречили.

614 views

Најновије

Наталија Клисура: Бездан

Наталија Клисура: Бездан

Наталија Клисура: Балада о крају

Наталија Клисура: Балада о крају

Наталија Клисура: Зелена и црна грана

Наталија Клисура: Зелена и црна грана

Текст за 8. седницу СО Прибој

Текст за 8. седницу СО Прибој

Изложба слика (14. 12. у 18 ч.) – УЈЕДИЊЕНЕ БОЈЕ ДИВАНХАНЕ

Изложба слика (14. 12. у 18 ч.) – УЈЕДИЊЕНЕ БОЈЕ ДИВАНХАНЕ

Пишимо српски језик са српским наводницима:

„”


!

(А не са енглеским "...".)


Српски језик нема никог осим нас.

Најчитаније

4498

НОСОРОГИТИС Вучићевог посланика Крста Јањушевића и шта Црква каже о еколошком питању

3807

Лажна дистопија Прибоја и Србије у филму „Отац“ Срдана Голубовића

3511

Како је млада чекала сватове због еколошког протеста на Бистрици

2687

СЕЛМА КУЛОГЛИЈА - Како сам путовала на факултет (ексклузивни интервју)

2662

Прибојска просвета и друштво - ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ (плус додатак о вртићу НЕВЕН)

2545

проф. др Данко Леовац - СУНОВРАТ ЈЕДНЕ ВАРОШИ

2421

Музичка школа у Прибоју – огледало пропасти Прибоја и етике Васа Дечанског и Средњоевропског

2306

Преносимо из суседства: Телепортовање или криминал у руђанској народној библиотеци?

2148

Љубиша Голе: Одговор Радославу – У школама је место Митру Мирићу, а не секташима Бетовену и Баху

2016

ПРИБОЈЦИ У ИНОСТРАНСТВУ - Исидора Деспић, студент у Москви